czwartek, 17 września 2015

Walory kuchni polskiej. Mamy się czym chwalić czy nie? Rozmowa ze mną na ten temat jutro w dzienniku Rzeczpospolita




Kochani 18 września, czyli jutro w dzienniku Rzeczpospolita oraz na portalu www.nowoczesnerolnictwo.info rusza kampania "Jakość i bezpieczeństwo żywności" przygotowana przez wydawnictwo Mediaplanet.

Będzie o zdrowym odżywianiu, o tym co mamy najlepsze, o tym jak czytać etykiety etc.
W pierwszym, jutrzejszym wydaniu znajdziecie rozmowę ze mną na temat atutów kuchni polskiej.
Rozmowę możecie przeczytać kupując gazetę w formie papierowej oraz TU na portalu (klik).

17 komentarzy:

  1. Fajnie. Gratuluję.

    OdpowiedzUsuń
  2. Super. Na pewno kupię na pamiątkę.

    OdpowiedzUsuń
  3. Suuper!!Ale sie ciesze;)

    OdpowiedzUsuń
  4. z innej beczki, nie dostałam dzisiaj wyceny, wysyłałam 14 sierpnia,
    wysłałam wszystko zgodnie z instrukcją ...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Małgosiu, anna.robak2@onet.pl
      mail zatytułowany był, wycena diety wegańskiej, anna robak

      Usuń
  5. Proszę o odpowiedź kiedy można się spodziewać maila z dietą - formularz wysłałam 31.07 br. ( w celu uregulowania finansów ) A co do artykułu to zastanawiam się nad kupnem specjalnie gazety : )

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wyceny formularzy lipcowych już zostały wysłane.
      Z jakiego maila wysyłałaś?

      Usuń
    2. justyna.swistek@gmail.com ( bez polskich liter powinno być )

      Usuń
    3. Justyna nie mam formularza z takiego adresu. Wysyłałaś na diety@ ?

      Usuń
    4. nie wysłałam na ten qchenneinspiracje@gmail.com no cóż bo wyślę jeszcze raz tym na poprawny adres

      Usuń
    5. Zamówienia wysyłamy tylko na diety@ zgodnie z instrukcją w zakładce Zamów Dietę.

      Usuń
  6. Gratulacje Malgos!
    Glosy na bloga roku nie poszly na marne ;)
    powodzenia w kolejnych zasluzonych osiagnieciach.

    OdpowiedzUsuń
  7. Nasza polska kuchnia jest, tak jak piszesz Malgosiu, naprawde wspaniala i bardzo, bardzo roznorodna. Mysle tez, ze jej nie doceniamy. Mieszkam w Chicago i moge jesc codziennie jedzenie ze wszystkich stron swiata, ale nic nie zastapi naszej kaszy gryczanej, peczaku, rosolu z wielu mies czy bulionu. Mysle tez, ze nasza kuchnia jest na pierwszym miejscu na swiecie w ilosci zup . Mamy zupy na slodko, jarzynowe, z kaszami, grzybami, kluskami, z ryzem, grochami, zabielane, z zasmazka, z zurkiem i kiszonkami. Z sentymentem wspominam wodzianke mojej babci, czy zalewajke z grzybami i koperkiem . Ciekawe, czy ktos z was jadl Zupe Nic, w gotowaniu ktorej mistrzynia byla moja cioteczna prababcia Helena.

    OdpowiedzUsuń
  8. Gratulacje! Jeśli dostanę Rzeczpospolitą u nas na wsi to na pewno kupię na pamiątkę :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Małgosiu, poratuj proszę szybko jakimś przepisem na sałatkę z tuńczykiem w sosie własnym bez jajka!

    OdpowiedzUsuń